top of page

Over M edelsmeden & design
 

Het familie bedrijf M edelsmeden & design bestaat uit Daniel, Sylvia, Claire en Nick Marks met elk hun eigen kwaliteiten en specialiteiten. Door het combineren ontstaat een eigen stijl die u terug vindt in de winkel

Claire Marks is de goudsmid. Volgde haar opleiding aan de vakschool te Schoonhoven, heeft daarna de nodige vakcursussen gevolgd in binnen en buitenland. Vond de wereld van edelstenen dusdanig interessant dat ze daar meer van wilde weten. Heeft haar Federation for European Education in Gemmology (FEEG) met goed gevolg afgerond. Dit is een expertcursus edelsteenkunde. Tijdens haar opleiding in Schoonhoven heeft ze stage gelopen bij diverse gerenommeerde ateliers in Nederland.

Nick Marks is de grafische ontwerper (interactive designer), verantwoordelijk voor de social media en de fotografie. Is bezig zich te ontwikkelen tot een 3D artist die samen met Claire de ontwerpen van haar of van klanten tot leven brengt op de computer. Sylvia Marks is de artistiekeling die samen met Claire verantwoordelijk is voor de sieradenlijn en de winkel. Sylvia schildert graag en verschillende van haar kunstwerken zult u in de winkel terugvinden. Sylvia heeft de basis opleiding goudsmid gevolgd in Schoonhoven. Daniel Marks is vaak in de winkel te vinden om klanten te adviseren maar meer nog in de kelder waar het grote atelier is. Daar werkt hij aan de basis van de ontwerpen van Claire en is bezig met de administratie. In het verleden bankier met een bedrijfskundige opleiding, heeft zich in de avonduren laten opleiden tot Zilversmid (vakschool Schoonhoven) en heeft daar ook de basis kennis van het goudsmeden eigen gemaakt.

bottom of page